
Ingredienser:
Ø 150 g färsk persilja
Ø 6 hackade purjolökar
Ø 4 hackade stora tomater
Ø 3 citroner
Ø 5 msk olivolja
Ø 1 kopp bulgur
Ø 1 kopp kokt vatten
Ø 1/8 tsk svartpeppar
Ø 1/8 tsk salt
Ø Salladskål
Gör så här:
1. Tillsätt en kopp kokt vatten och en kopp bulgar i en liten skål och blanda. Placera en kökshandduk över skålen så ångan inte kan fly. Ställ åt sidan tills den svalnat.
2. Finhacka persilja, grön lök och tomater och lägg dem i din salladsskål.
3. Pressa alla färska citroner och häll den över salladsblandningen.
4. Tillsätt olivolja, svartpeppar och salt i salladsblandningen.
5. Tillsätt bulgur i blandningen och blanda väl.
6. Servera med kål på sidan.
Batoul Abdallah
BILD: http://chefindisguise.com/2013/10/29/tabbouleh-a-beautiful-salad-lost-in-the-translation/