Vitkålsspagetti med kycklinggryta


Skär vitkålen med en osthyvel. 
Fräs i lite olja. 
Smaka av med salt och peppar. 
Hacka storbladig persilja eller annan bladgrönsak och blanda ner det i "spagettin". 
 
 

Fräs lök och vitlök tills den är mjuk och genomskinlig. 
Skär morötter i smala bitar och blanda ner dem i löken. 
Tillsätt en mugg vatten och två stora skedar tomatpasta. 
Tillsätt 2 buljongtärningar och rör om. 
Tillsätt 2 dl sojabönor. 
Låt puttra cirka tio minuter. 
Rör ner ca 1-2 dl matlagningsgrädde och låt koka upp. 
Krydda efter smak. 
 
Servera. 

Jättegott och hälsosamt. 👍🏼😊
 
 
 
 
Taggar: LCHF, glutenfri, glutenfri pasta, kycklinggryta, pasta, sojabönor, vegetarisk, vitkål;

Kommentera inlägget här :